fPlus Logo
Logga in

ƒPlus och din data

Nyhetstjänsten fPlus drivs och ägs av Svenskt Näringsliv. fPlus behandlar data för redaktionella behov och marknadsföring av fPlus. Svenskt Näringsliv skyddar dina personuppgifter och lämnar inte ut dem till utomstående parter. För att läsa mer hur fPlus behandlar data klicka här. fPlus använder Schibsted Sverige som leverantör av den tekniska lösningen för publicering av artiklar, inlogg och annonsering. Det innebär att Schibsted Sverige behandlar data kopplat till dessa tjänster för att förbättra och anpassa din upplevelse av tjänsten, visa mer relevanta annonser samt skydda dina personuppgifter. Här nedan finner du information kring data som Schibsted Sverige behandlar i fPlus.

Logga in för att spara inställningarna på ditt Schibsted-konto

Du är för närvarande inte inloggad på ƒPlus och de ändringar du gör i inställningarna kommer därför bara att gälla på den här enheten. Om du vill att dina inställningar ska gälla för alla dina enheter så loggar du in med ditt Schibsted-konto.

Radera din data

När du inte är inloggad raderar du din användarhistorik från ƒPlus genom att gå till inställningarna på webbläsaren eller enheten. Det exakta tillvägagångssättet kan variera från enhet till enhet.

I webbläsaren: Välj "Ta bort cookies" i inställningarna i webbläsaren. På iPhone, iPad och Android-enheter: Radera appen och installera den på nytt.

Annonsinställningar

Läs mer om integritet och sekretess i Schibsted

Se vår guide för att bättre förstå hur vi hanterar data och vilka val du kan göra relaterat till dataintegritet.

Schibsted, data och du

Läs mer

Fördjupad information om integritet och sekretess i Schibsted